RīgaTV 24 pavāršovā “La Dolce Vita. Ar Roberto” pie Roberto Meloni viesojās slaiduma maratona “Viss iespējams” izveidotāja, ēdienu blogere Everita Pastuhova.
Everita par sevi pastāstīja, ka kopš bērnības bijusi ar lieko svaru un vairāk kā 30 gadu garumā ar dažādu diētu palīdzību un citām metodēm esot “mētājusies” 20 kg robežās. “Tad sāku pētīt produktus, to saderību, iegūt informāciju un to izmantot uz sevis, kā rezultātā tika izstrādāta mana svara samazināšanas sistēma un no 110 kg esmu atbrīvojusies no mīnus 55 kg, un šo svaru man ir izdevies saglabāt jau vairākus gadus. Tā rezultātā esmu slaiduma maratona “Viss iespējams” radītāja, un jau kādu laiku palīdzu arī citām sievietēm veiksmīgi cīnīties ar liekā svara problēmām. Kā arī esmu food blogger un neskaitāmu autorrecepšu radītāja. Visas manas receptes ir atrodamas Instagramā. Mani iecienītākie ēdieni ir saldumi, saldumi, un vēlreiz saldumi! Kūkas, pīrāgi, pudiņi, krēmi, deserti, tortes, bet tagad tos visus (un arī citus ēdienus) gatavoju veselīgi, un tie visi ir droši tievētājiem! Jo ēst kūkas un tievēt – tas ir iespējams!” – Everita stāsta par sevi.
Viesojoties pie Roberto studijā, Everita pagatavoja četrus ēdienus: banānu veselīgo saldējumu, cepumus no divām sastāvdaļām, auzu pārslu sacepumu ar āboliem un mellenēm, kā arī – veselīgās šokolādes konfektes.
Lūk, arī brīnišķīgās “bezgrēku” saldumu receptes!
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Dateles uz 10 minūtēm izmērcē karstā ūdenī. Tad visu liek blenderī un sakuļ līdz viendabīgai masai.
Taisa bumbiņas un apviļā, iepriekš sasmalcinātos riekstos, kokosa skaidiņās un/vai kakao pulverī.
Var ielikt ledusskapī uz 1 stundu, bet tas nav obligāti.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Banānus sagriež 7-8 gabalos un ieliek saldētavā, lai to pilnīgi sasalst. Tad tos liek smalcinātājā ar platu nazi, pievieno bezpiedevu jogurtu un sakuļ viendabīgā masā.
Saldējums gatavs! Var pasniegt kopā ar ogām vai riekstiem!
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Banānu saspaida ar dakšiņu, liek klāt kokosrieksta skaidiņas. Sajauc viendabīgā masā – kā mīklā.
Liek uz cepampapīra, veidojot vēlamo cepumu formu. Cep cepeškrāsnī 130 grādos 8 līdz 10 minūtes.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Nomizo ābolu – pusi sarīvē uz rīves, otru pusi sagriež šķēlītēs.
You cannot copy content of this page